Personvern og cookies

Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for Slush Distribusjon AS sin nettside – mrslush.no. Slush Distribusjon AS er behandlingsansvarlig for personopplysningene som samles inn på denne nettsiden.

Slush Distribusjon AS samler ikke inn sensitive personopplysninger.

Personopplysninger som sendes til oss via mail, telefon eller kontaktskjema vil bare bli brukt til å kontakte deg i forbindelse med din henvendelse. Opplysningene vil ikke bli brukt til noe annet enn hva som vil være relevant for ditt kundeforhold.

Som bruker av vår nettside har du rett til å kreve innsyn i personopplysningene som vi behandler om deg og hvordan de behandles. Du kan også kreve retting, sletting og begrensninger i behandlingen av personopplysninger i henhold til personopplysningsloven.

Informasjon og personopplysninger kan slettes på oppfordring ved å kontakte vårt kundesenter.

Kontaktinformasjon

Slush Distribusjon AS
Tastagata 34, 4007 Stavanger.

Telefon: 51 51 03 50
E-post: post@mrslush.no

Informasjon om cookies

mrslush.no benytter som de fleste andre nettsteder informasjonskapsler.

Informasjonskapsler er små midlertidige filer som blir lagret på datamaskinen din for at nettsiden vår skal virke best mulig for deg som bruker. Dette medfører ingen sikkerhetsrisiko for deg, og du kan når som helst avslå å samtykke i lagring av informasjonskapsler. Merk at ved å endre på innstillingene for cookies i din nettleser kan det føre til at mange nettsteder ikke fungerer optimalt.

Slik administrerer du informasjonskapsler (Nettvett.no)